Daar is hij dan! Kirby, een Boston Terriër!

Daar is hij dan! Kirby, een Boston Terriër!

11-06-2019 / 0 reacties

In een oudere blog artikel had ik belooft dat ik de journey zou delen over mijn zoektocht naar een Boston Terriër pup. Mijn idee daarachter was dat ik jullie dan updates zou geven met puppy foto's. Foto's van dat hij net geboren zou zijn en dat je hem ouder ziet worden, maar door een verandering in het handhaving fokken van honden met een korte snuit leek het er even op dat we misschien zelfs nog naar een andere ras moesten gaan kijken.

Toen uit het niks werd er in een Boston Terriër Facebook-pagina een bericht geplaatst dat een fokster nog 2 reutjes beschikbaar had. Wanneer ik het bericht had gezien stond het al 14 uur online. Zullen ze dan nog wel beschikbaar zijn? Andere hadden al een reactie achter gelaten dat ze een bericht hadden gestuurd. Naja. Ik probeerde het toch maar en stuurde haar een WhatsApp bericht. Ja hoor! Ze waren nog steeds beschikbaar en kon nog steeds kiezen uit de twee. We konden de dag er na al komen kijken en dat deden wij ook.

Na 2 uur onderweg te zijn kwamen wij bij de fokster aan. Samen met Daniël zijn we bij de pups gaan kijken. En wat waren ze leuk! De keuze uit de 2 was aardig snel gemaakt. Vervolgens tot onze verbazing mochten we, als we dat wilde, hem ook gelijk al mee naar huis nemen want hij was 9 weken oud. Daar kon ik geen nee tegen zeggen! Daar gingen we dan. Weer naar huis, maar met een pup!

Thuis aangekomen zag ik de vele WhatsApp berichten van familie die foto's wilde zien van de pup. Nog niet wetend dat ik hem al thuis had. Dus ik een foto gemaakt van mezelf samen met hem in de woonkamer en die gestuurd. Niemand zag dat het in onze woonkamer gewoon was. Ze vroegen allemaal wanner ik hem mocht gaan halen. Dan maar een filmpje maken van mijn woonkamer en dan vervolgens hem in beeld laten zien. Iedereen wilde gelijk langskomen om te komen kijken. En wat vindt iedereen het toch een 'dotje'.

Kirby woont nu al zo'n 6 dagen hier en wat is het wennen. Eerste paar nachten heb ik totaal niet geslapen! Wat was ik moe! Pff... Gelukkig heb ik 2 weken vrij genomen van werk, want anders!

Leukste tot nu toe is toch wel hoe hij slaapt. Hij ligt af en toe op me meeste vreemde manieren op of de vreemdste plaatsen!

Dus komende 2 weken lekker genieten van hem elke dag en zo ver mogelijk al trainen. Zindelijk krijgen, benchtraining, alleen laten en ga zo maar door.

Als jullie nog goeie en handige tips hebben laat het dan achter in de reacties! En geniet van de onderstaande foto's!

Kirby, Boston Terriër, buiten

Kirby, Boston Terriër, binnen

Kirby (Boston Terriër)

Love, Esly

Geef een reactie